Z a sve posjetioce od danas je otvoren hotel „Zlatni bor“ sa četiri zvjezdice, smješten na tranzitnom putu u Sokocu. Kao što je bilo planirano, u prvoj fazi izgradnje osposobljeno je trinaest soba sa dvadeset osam kreveta, kafić i restoran, a trenutno broji dvadeset dva zaposlena radnika.

Prema riječima jednog od vlasnika ovog novoizgrađenog ugostiteljskog objekta Milana Jolovića Legende, svečano otvaranje planirano je u srijedu, 3. jula, u prisustvu premijera Republike Srpske Radovana Viškovića.

– Nakon svečanog otvaranja 56.MOSI „Sokolac 2019“ odlučeno je da zvanično otvorimo i rad našeg hotela. Drago nam je što smo ispunili obećanje, te što smo, i pored teških vremenskih uslova, uspjeli osposobiti hotel kako bi ugostili učesnike predstojeće sportske manifestacije. U drugoj fazi radova, do kraja ljetne sezone, gostima će biti na raspolaganju ostale sobe, velnes centar, koji će posjedovati bazen, saunu, slanu sobu, teretanu i sto za masažu sportista – dodao je Jolović i otkrio nam prve utiske posjetilaca.

– Impresionirani smo pozitivnim komentarima, kako za enterijer, tako i eksterijer. Naš cilj je bio da podarimo Sokocu jedan lijep objekat, koji neće biti na usluzi samo gostima hotela, već svim posjetiocima sa Sarajevsko – romanijske regije – kazao je jedan od vlasnika i pozvao sve prolaznike da svrate i osjete prijatnost i ljubaznost usluge.

Izgradnja hotela „Zlatni bor“ počela je u septembru 2017. godine i trajala je dvadeset dva mjeseca.

Autor: Jelena Marinković, Sokolac-srce Romanije

Podijeli